Skip to main content

Vanliga frågor

Har du frågor? Ta ett djupt andetag—vi har svaren.

Vad är Breathe Right® näsplåster?

Breathe Right® näsplåster är flexibla fjäderliknande remsor som försiktigt lyfter och öppnar näsan/näsborrarna för förbättrat luftflöde, vilket hjälper dig att andas bättre. Breathe Right® näsplåster innehåller inget läkemedel och fungerar för att omedelbart öppna näsan för att lindra nästäppa. Du får en omedelbar effekt.

Är Breathe Right® näsplåster läkemedelsfria?

Ja! Breathe Right® näsplåster är ett läkemedelsfritt sätt att lindra nästäppor.

Var kan jag köpa Breathe Right® näsplåster?

Breathe Right® näsplåster kan hittas bland sömnhjälpmedel, eller host- och förkylningslindring på ditt lokala apotek. Hittar du inte Breathe Right® näsplåster i butiken? Be en av personalen hjälpa dig att hitta dem!

Hur fungerar Breathe Right® näsplåster?

Varje Breathe Right® näsplåster är unikt konstruerad med flexibla “fjäderliknande” remsor som försiktigt fäster i området precis ovanför utsvängningen av varje näsborre. När remsan försöker räta sig tillbaka till ursprunglig form, lyfter det försiktigt näsvingarna och du kan omedelbart känna en andningslättnad/andas enklare.

Hur ska jag placera mina Breathe Right® näsplåster?

Vi är glad att du frågade! Följ stegen nedan för att börja använda remsan.

Rengör huden
Limmet fäster inte ordentligt på våt, fet eller återfuktad hud, så tvätta och torka näsan innan du applicerar.

Problem att finna rätt storlek
Nej då. Våra remsor finns i olika storlekar och hudkänslighetsnivåer så att du alltid kan hitta den remsa som passar bäst för dig.

Placeringen är viktig
Placera den självhäftande sidan av remsan precis ovanför din näsas öppning.

Andas fritt
Gnugga försiktigt remsan på plats på näsan. Ta ett djupt andetag. Bättre andning börjar nu.

Borttagning
Tvätta ansiktet med varmt vatten i 10 sekunder. Lyft sedan försiktigt varje sida av remsan och ta bort. Nu är du klar!

Hur vet jag vilken storlek på Breathe Right® näsplåster som passar mig?

Generellt sett rekommenderar vi storleken small för barn (och alla personer med litet ansikte!) och storleken medium/large för vuxna. Hitta din perfekta remsa

Kan jag skära till Breathe Right® näsplåster på mitten så att de passar bättre?

Nej. Om du skär i Breathe Right® Näsplåster skadas produktens funktion så att de inte fungerar lika bra. Om du letar efter en mindre remsa, rekommenderar vi en ask med endast storleken small?

Vem har nytta av Breathe Right och när ska näsplåster användas?

Fördelarna med Breathe Right® näsplåster är mer luft och bättre andning. Men de är inte begränsade till nästäppa orsakad av säsongsbetonade allergier eller nästäppa nattetid. Tvärtom, Breathe Right® näsplåster hjälper dig att andas bättre nästan var som helst. Breathe Right® näsplåster öppnar försiktigt näsan så att du kan känna hur luften strömmar lättare genom näsan. Oavsett om du använder dem för din allmänna hälsa och välbefinnande, avkoppling eller under lugnare träning, hjälper Breathe Right® näsplåster att andas bättre när som helst och var som helst!

Hur fungerar Breathe Right® näsplåster vid nästäppa?

Nästäppa, oavsett om det beror på en förkylning eller allergier, gör att det redan lilla andningsutrymmet minskas i näsan och det blir svårare att andas genom näsan. Breathe Right® näsplåster vidgar näsborrarna, hjälper dig att ta in luft lättare och ger en lättnad som du känner omedelbart.

Hjälper Breathe Right® näsplåster mot snarkning?

Absolut när du lider av nästäppa! Breathe Right® nasalremsor har visat sig lindra nästäppa nattetid omedelbart. Genom att öppna upp näsan för mer luft, ger Breathe Right® näsplåster en lättnadskänsla som du kan känna direkt och snarkningen blir till en avlägsen dålig dröm.

Om du misstänker att din snarkning är ett symptom på ett allvarligt tillstånd, såsom sömnapné, ska du kontakta din läkare. Breathe Right® näsplåster är inte avsedda för att behandla sömnapné.

Sover jag bättre med Breathe Right® näsplåster?

Ja det är möjligt? Bättre andning betyder bättre sömn. Även subtila andningssvårigheter kan leda till att du vrider och vänder dig i sängen, orolig eller störande sömn, vaknar ofta eller vaknar trött. Breathe Right® näsplåster öppnar näsan så att du lättare kan andas in luft.

Hur fungerar Breathe Right för personer med avvikande septum?

Miljoner personer lider av avvikande septum – en böjning i brosket eller benet som separerar näsborrarna inuti näsan. Symtom inkluderar blockering av luftflödet genom ena eller båda näsborrarna, sömnsvårigheter, kronisk nästäppa och högljudd andning eller snarkning. Även om Breathe Right® näsplåster inte bör betraktas som ett alternativ till kirurgisk korrigering, kan de hjälpa till att förbättra luftflödet i näsan, vilket gör att du lättare kan ta in luft. Mer fördelar? De ger en andningslättnad som känns omedelbart.

Vem kan använda Breathe Right® näsplåster?

Alla kan använda Breathe Right® näsplåster? Breathe Right är säker för vuxna och eftersom de inte innehåller något läkemedel är de mindre storlekarna lämpliga för barn över 5 år. Våra genomskinliga remsor är lämpliga för känslig hy. Så använd dem säkert – vem du än är, var du än är!

Vem ska inte använda Breathe Right® näsplåster?

Inga barn under 5 år eller personer med latexallergier bör använda Breathe Right® näsplåster. Förpackningen är förseglad med naturgummilatex, vilket kan orsaka allergiska reaktioner. Remsorna är försedda med ett lim av medicinsk kvalitet. Använd inte över sår, solbränna, irriterad hud eller skadad hud.

Är Breathe Right® näsplåster säkra för barn?

Ja, Breathe Right® näsplåster är säkra för barn över 5 år. Storleken small rekommenderas för barn. Vi rekommenderar att föräldrar till små barn hjälper till med applicering och borttagning av remsorna.

Gör ni fortfarande Breathe Right® näsplåster för barn?

Även om vi inte gör barnspecifika Breathe Right® näsplåster, så rekommenderas storleken small för barn. Breathe Right® näsplåster är säkra för barn från 5 år och uppåt (men vi rekommenderar att föräldrar till små barn hjälper till med applicering och borttagning av remsorna). Se vår information om hur du applicerar och tar bort Breathe Right® näsplåster.

Hur skiljer sig Clear* Breathe Right® näsplåster från Original* remsor?

Breathe Right® Clear / Sensitive * näsplåster fungerar på samma sätt som våra Original / Beige / Classic* näsplåster.

Men de material som används är något annorlunda. Materialen i Original / Beige / Classics är mer porösa – när remsan tas ur förpackningen och exponeras för luften blir limmet klibbigt och bildar en limliknande konsistens. Clear / Transparent / Sensitive fungerar på motsatt sätt. Materialet är icke-poröst och hindrar luft från att nå limmaterialet, vilket gör det lättare att ta bort remsan efter användning. Så om du har torr eller känslig hud är förmodligen remsorna Clear / Transparent / Sensitive den perfekta matchningen för dig!

* oavsett om de kallas för Original / Beige / Classic i olika länder, men de är alla samma produkt

* oavsett om de kallas för Clear / Transparent / Sensitive i olika länder, men de är alla samma produkt

Hur länge kan jag använda Breathe Right® näsplåster?

Breathe Right® näsplåster kan användas dagligen. Använd inte i mer än 12 timmar per dag. Om utslag eller hudirritation uppstår, avbryt användningen. Varje remsa är endast för engångsbruk – applicera inte igen. Använd alltid en ny remsa.

Vilket är det bästa sättet att ta bort Breathe Right® näsplåster?

Tvätta ansiktet med varmt vatten i 10 sekunder. Lyft sedan försiktigt varje sida av remsan och ta bort. Försiktigt är nyckelordet här! Långsamt och bestämt är det bästa sättet. Du kan också ta av den när du är i duschen.

Lämnar den ett märke på näsan efter att jag tagit bort den?

Ta alltid bort dina Breathe Right® näsplåster medan du tvättar ansiktet med varmt vatten eller när du är i duschen. Ta alltid bort remsan försiktigt.

En reaktion på appliceringsstället kan uppstå såsom rodnad, irritation, smärta, fjällning eller blödning. Överkänslighetsreaktioner inklusive utslag, klåda och svullnad kan uppstå vid användning av näsremsorna. Avbryt användningen om detta inträffar.

Kan jag använda samma nasalremsa flera gånger?

Breathe Right® nasalremsor är endast för engångsbruk. Återanvänd dem inte, limmet är inte avsett för att användas flera gånger. Breathe Right® nasalremsor ska inte användas i mer än 12 timmar.

Innehåller Breathe Right® näsplåster latex?

Breathe Right® nasalremsor är försedda med ett lim av medicinsk kvalitet. Produktens förpackning innehåller naturgummilatex, vilket kan orsaka allergiska reaktioner. Personer med latexallergi ska inte använda Breathe Right® nasalremsor.

Innehåller Breathe Right® näsplåster gluten?

Breathe Right® nasalremsor innehåller inte gluten.

Har Breathe Right® näsplåster ett bäst före-datum?

Alla Breathe Right® näsplåster har ett bäst före-datum på den yttre kartongen.

Läkemedelsfri och säker att använda tillsammans med läkemedel

Andas bättre, sov bättre

Minskar snarkning för en bättre nattsömn

Visat sig lindra nästäppa kliniskt

Lindrar nästäppa orsakad av förkylningar

Lindra nästäppa

Andas bättre, må bättre

Få mer luft. Bättre andning börjar hos oss

This site is registered on wpml.org as a development site.